Vrei sa iti purifici organismul, sa previi anumite afectiuni si sa ai un sistemul imunitar puternic? Sanatatea ta este pe planul I cu Zeolit Spectrum

Cautand informatii recente, legate de descoperirile din medicina, am aflat despre aceste minuni vechi, numite Zeoliti. Zeolitii sunt minerale, de origine naturala sau sintetica, descoperite initial in zonele vulcanice sau in adancurile oceanelor, dupa care, odata studiate de geologi, proprietatile lor de sortare si separare a diferitelor molecule cu care intra in contact i-au facut pe oamenii de stinta sa le gaseasca tot felul de utilizari: in protectia mediului, in industrie, in zootehnie si mai recent in medicina.

Aceste roci au capacitati extraordinare de a atrage metale grele, functionand chiar ca un filtru purificator, datorita structurii lor chimice. Astfel, cu ajutorul lor, apa si aerul pot fi purificate de substante radioactive, lucru care s-a si intamplat, in 2013, conform prestigioasei reviste Earth, care mentioneaza cum zeolitii au fost folositi pentru absorbtia izotopilor radioactivi din apele contaminate de centrala nucleara de la Fukushima, Japonia, afectata de cutremur. Din acest text veti afla mai multe despre celebrul Zeolit Spectrum si te vei convinge de puterea sa miraculoasa.

Ce este acest Zeolit Spectrum?

Traim cu totii vremuri dificile in care calitatea vietii noastre, in ciuda standardelor ridicate de dezvoltare tehnoligica, are de suferit. Degeaba incercam sa mancam sanatos, daca multe dintre produsele achizitionate sunt ultraprocesate, degeaba facem miscare daca traim intr-un oras mare, plin de poluare, degeaba incercam sa ne intarim sistemului imunitar daca organismul nostru sufera, incarcat cu tot felul de toxine.

Solutia este uneori simpla si la indemana noastra. Mama Natura are grija de sanatate, oferind oamenilor de stiinta acesti zeoliti, de diferite tipuri, cu diferite utilizari, cel mai cunoscut pentru zona medicala, detoxifiere, curatare a organismului si sistemului gastro-intestinal, fiind clinoptilolitul. Clinoptilolitul este mineralul de baza in realizarea unui tip de produs medical, numit Zeolit Spectrum, renumit pentru beneficiile sale de dezintoxicare a organismului, avand efect chiar si in cure de slabire.

Cum poate ajuta Zeolit Spectrum, din punct de vedere medical?

In anul 2018, o analiza a mai multor studii de specialitate a aratat ca zeolitii ajuta procesul de transfer de oxigen spre celule, imbunatatindu-le performanta in ceea ce priveste regenerarea tesuturilor si vindecarea ranilor, totodata a putut fi folosit si pentru protectia sistemului gastro-intestinal sau in procesul de implant osos. Despre utilizarea acestui Zeolit Spectrum in medicina preventiva as vrea sa vorbesc in continuarea articolului, aplicatiile sale de intarire a imunitatii si de eliminare a toxicitatii din organism crescand mult recent in interesul oamenilor preocupati de sanatatea proprie.

Suntem ceea ce mancam, mediul in care traim si substantele nocive la care suntem expusi din aer, apa sau alimente. Metalele grele pot fi catalizatori pentru afectiuni serioase in viitor, daca nu prevenim acest lucru, iar principalul sistem care se ocupa cu procesul de curatare a toxinelor este sistemul gastro-intestinal. Zeolit Spectrum isi face treaba atragand substantele toxice (ca de exemplu plumb, amoniac, arsenic, crom si nichel) care ne imbolnavesc incet-incet, nu este metobolizat, ci realizeaza o legatura, din punct de vedere chimic cu acestea si le elimina prin scaun.

Zeolitul premium, prelucrat cu grija si atentie la standardele europene de siguranta si calitate se regaseste in oferta celor de la zeolitspectrum.ro.

Folosind tehnologie de productie patentata in Austria, produsul medical Zeolit Spectrum ajuta zilnic utilizatorii sai cu probleme de sanatate din zona gastro-intestinala in afectiuni renale sau hepatice, care se lupta cu obezitatea sau au fost expusi iradierii. Daca nu suferi insa de aceste afectiuni, dar ai probleme cu somnul, fiind mereu obosita si fara energie, daca sistemul imunitar da semne de incetinire si racesti frecvent in ultima perioada, daca vrei pur si simplu sa previi niste probleme de sanatate in viitor, produsul Zeolit Spectrum este perfect pentru tine.

 

Date de contact:

Telefon: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

 

 

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment