Un restart de toamna in 5 pasi

Zilele lungi de vara dar si pofta de distractie te-au tinut departe de obiceiurile tale sanatoase si iti doresti sa iti recapeti formele astfel incat sa te simti din nou bine in pielea ta. Ia in calcul un regim alimentar sustinut de miscare si de principia sanatoase. Mai exact, ai nevoie de un restart de toamna care sa te faca sa te simti din nou increzatoare in tine.

Anca Alungulesei este un terapeut in nutritive si creatoarea Psiho-Dietei, o metoda integrativa de slabit in care instrumentul principal este creierul. Practic vei avea un restart de toama in 5 pasi si vei reveni la disciplina pe care o aveai inainte ca vara sa soseasca.

Iata ce este de facut

“Sugestia mea este să privim luna septembrie firesc, ca pe orice altă lună din an, nu ca pe o piedică în calea libertății. Cu cât îi oferim o amploare mai mare, cu atât punem o presiune mai mare pe procesul de restart al vieții disciplinate din vacanță. Este exact ca reîntoarcerea noastră la job sau ca cea a copiilor la școală. Cu toții ne-am mai fi dorit să mai stăm în vacanță și în starea de relaxare însă, pe de altă parte, știm că reîntoarcerea este naturală și normală. Această perspectivă este una care te împuternicește și face tranziția mai ușoară.”, a transmis Anca Alungulesei.
Cei cinci pasi prin care poti reveni la o nutritie corecta

  1. Actiunea pe care o faci sa fie atractiva, ceea ce mananci dar si felul in care o faci sa iti aduca placere
  2. Sa existe o recompense imediata
  3. Sa existe regula “ efortului minim” mai exact sa nu implice prea mare efort din partea ta, cu cat efortul este mai mic cu atat mintea ta te va sustine in acest process
  4. Sa observi rezultatele. Faptul ca reusesti sa slabesti si ca te simti mai slaba automat te va face sa te simti mai sigura pe tine si mai atragatoare. O sa simti ca reusesti si asta o sa se vada in tot ceea ce faci, vei fi din ce in ce mai motivata sa reusesti
  5. Invata sa iti masori progresul diferit fata de cum ai facut-o pana in prezent. Realizarea fiecarei etape din procesul de slabire trebuie sa reprezinte un plus chiar daca reusitele sunt mici trebuie sa inveti sa te bucuri de fiecare in parte. Modul in care te simti trebuie sa conteze mai mult decat ceea ce iti indica cantarul.

Anca Alungulesei iti ofera si o frumoasa sugestie pentru a redobandi restarul de toama atat de mult dorit ”Un instrument foarte eficient care respectă aceste 5 reguli este integrarea în rutina alimentară zilnică a „postului intermitent”. Faptul că în prima fază nu renunți la niciun aliment preferat, ci doar îți așezi mesele zilei într-o fereastră alimentară prestabilită face ca această acțiune să fie extrem de atractiva, cu un efort minim si cu recompensă imediată în starea de bine și în numărul de kilograme.”, a mentionat aceasta.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment